Krátké ohlédnutí za překladem Iced

sobota 29. srpna 2020

    Překlad Iced byl nekonečný, to jste určitě sami moc dobře vnímali :-D. Trvalo to něco málo přes rok a obávám se, že s dalším dílem to nebude o moc lepší, i když... . Proto bych vám všem chtěla poděkovat, že jste vytrvali a za všechna poděkování, co jste v komentářích nechali, občas to projedu a poděkuju tam, ale teď mi nezbývá moc času, takže mě moc mile překvapila ta spousta krásných slov, a tak vám ještě jednou děkuji. Tímto bych taky chtěla poděkovat i Mie, která se nabídla, že mi pomůže s překladem a momentálně dělá korekturu předchozích dílů, kterou sem nastrkám co nevidět :-).


    Jak už jsem psala po dokončení překladu Horečky, série s Dani měla být původně spin-offem. Ale protože se fanoušci zděsili, že je to trochu pedofilní, autorka se po dopsání prvního dílu rozhodla vše překopat a vrátit vyprávění zpět k Mac. Dani jsme určitě neviděli naposledy, ale v dalším díle se zpátky na scénu vrací Mac s Barronsem, kteří navážou na události Iced. 


    Burned je tedy již 7. dílem série, kdy tedy začne jeho překlad? Upřímně je to už pět let, co jsem knihu četla. Podívala jsem se tedy na recenzi, co jsem k ní psala na Goodreads a z toho blábolení jsem nebyla schopná zjistit, o čem to vlastně bylo 🤦 Knížku jsem tedy objednala a než se pustím do překladu, tak bych ji chtěla zkusit přečíst. Dejte mi proto prosím trochu času (měsíc, dva?), překlad určitě bude, ale najít chvilku klidu s miminkem, které odmítá přes den spát, je masakr :-D Berte to pozitivně, já na další díl série čekala tři roky 😂



5 comments:

Unknown řekl(a)...

Klidně počkám. Díky za překlady. Jsi skvělá.

Rena řekl(a)...

Ďakujem za preklady. Si skvelá :-)

Cukýna řekl(a)...

Respekt za to, že takhle překládáš i s miminkem. Je pochopitelný, že s dítětem je času ještě míň, takže jsem ráda, že si vůbec nějaký najdeš a budu se moc těšit na pokračování :-) Ať jste s miminkem zdraví a máte se dobře.

Michaela řekl(a)...


Děkuji :-) Na dalším dílu už začínám pracovat :-)

Unknown řekl(a)...

Milá Míšo, jsi úplně úžasná! Byla jsem tak šťastná, když jsem našla tuto stránku a měla možnost dál číst příběh Mac aniž bych se u toho musela rozptylovat překladem. Moc děkuji! 🤗