Meme: Top týždňa (5)

úterý 14. června 2011
Menší jednodenní zpoždění, za které absolutně nemůžu O:) -> pokus o andělíčka.

10 největších potvor

# 10 - Dáša Metanovová (Měděný jezdec)
Dáša byla sobecká mrcha, která si absolutně nezasloužila sestru jako Taťána. I když to vypadá tak, že v Rusko to bývalo běžné. Kdyby nebyla tak zaslepená, nemusela skončit na tomhle žebříčku :)
(foto: http://hp-icons.livejournal.com/)

# 9 Brittanyina máma (Perfect Chemistry)
Tak tuhle ženskou bych za mámu nechtěla. Jedna z těch bohatejch paniček, co musí mít všechno dokonalé - život, děti - a když to nevýjde, tak se snaží předstírat, že se to neděje.
(foto: http://celebicons.livejournal.com/)


# 8 Královna Taťána (Vampýrská akademie)
Taťánu jsem měla vždycky ráda jako takovou tu správnou mrchu. Hlavně teda v prvním díle, když bitchovala (pardon za ten výraz) na Lissu, nadruhou stranu to byl projev pravé aristokratky.
(foto: http://icon-whores.livejournal.com/)

# 7 Moll Flanders (Moll Flandersová)
Patřím k těm 5 %, který by poslali celou slavnou Moll na šibenici. Tuhle ženskou jsem nesnášela od prvních stránek knížky a rozhodně jsem jí nepřála šťastný konec. Tohle nebyla matka, ale někdo, kdo se měl smažit v pekle. Amen.
(foto: http://lilaprella.livejournal.com)

# 6 Drina (Napořád)
Tak tuhle ženskou jsem nesnášela víc než celou knihu a to už je co říct.
(foto: http://imemine-art.livejournal.com)



# 5 Marcie Miller (Hush Hush & Crescendo)
Marcie netřeba představovat. Mrcha prvního stupně, které všechno prochází a co se týče druhého dílu, tak tam moje antipatie vůči Marcie dosáhla vrcholu.
(foto: http://lauracgraphics.livejournal.com/)


# 4 Titania (Iron Fey)
Královna Titania, manželka krále Oberona. Říkáte si Sen noci svatojánské? Tak na to zapomeňte, tito dva opravdu existují, alespoň podle série Iron Fey. A Titania je potvora i tady. Moje nejmíň oblíbená královna.
(foto: http://likesototallyme.livejournal.com)

# 3 Hledačka/Lacey (Hostitel)
Protivná to osoba. Mimozemšťan nebo člověk. Ani jako jedno jsem jí nepřekousla. Samozřejmě o tohle se autorka snažila tudíž bych i řekla dobrá práce, kdyby si Stephanie neusmyslela, že pak ospravedlní hledaččinu Duši tím, že měla špatnýho hostitele. Nepovedlo se, i kdyby za to drahá Hledaččina duše stokrát nemohla, už by tu mojí averzi nezrvrátila.
(foto: http://frozendesires.livejournal.com)

# 2 Dolores Umbridgeová (Harry Potter)
Netřeba představovat. Dnešní móda nošení čelenek s mašlemi mi vždy a bezpečně připomene naši milou Dolores. To byl mrcha jak se patří... Rowlingová by se měla dát do psaní, celkem mi to chybí.
(foto: http://true-loveway.livejournal.com)

# 1 Prezidentka Coinová (Hunger Games: Síla vzdoru)
Milovníkům Hunger Games netřeba představovat. Nesnesla jsem jí snad od první chvíle a to jak dopadla? Nebýt té nesmyslné pointy, kdy si nakonec její drahý protějšek prezident Snow neslízl, co si zasloužil, tak bych se nad jejím osudem tetelila blahem.
(foto: http://jaded-lionesss.livejournal.com)

0 comments: