Prolog k Dreamfever

sobota 7. listopadu 2015
Tak koukám, že skoro přesně po pěti měsících konečně přidávám první kapitolu k Dreamfever. Přiznám se, že jsem chvilku sledovala, jestli se nikdo ozve a když  se měsíc nikdo neozýval, tak jsem se na to vyprdla a v podstatě se podívala až dneska a ejhle :) Vždycky jsem říkala, že budu překládat, i kdyby to po mně chtěl jenom jeden člověk, tak tu máte o článek níž přeložený prolog ke čtvrtému dílu. Kdyby jste postřehli nesouvislosti v terminologii, dejte vědět do komentářů, v češtině jsem četla jenom první díl a to ještě x let zpátky, takže ty termíny moc neznám. Každopádně vás nebudu zrdžovat od čtení, užijte si to a přimhuřte oči nad chybami, přiznám se bez mučení, že jsem to po sobě ještě nečetla. V případě, že by se chtěl někdo zúčastnit překladu nebo korektury, dejte vědět.

Příjemné počteníčko :)

7 comments:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
Prolog byl fajn. Dost mě namlsal na další pokračování,tak prosím nepřestávej!
Veř, že nás na překlad už čeká víc než tušíš :-)
Díky! Gabka

míša řekl(a)...

Také čekám, jestli budeš pokračovat, ale už dlouho se nic neděje!!!!

Katarina Ba řekl(a)...

Absolutne mi ziadny preklem nevadi, aj keby bol. Budem sem priebezne chodit a striehnut na pokracovanie. Ved aj ty mas urcite vela dolezitejsich veci, ako prekladat pre nas knihu. O to viac si to vazim. Tesim sa a velmi pekne dakujem.

Unknown řekl(a)...

Ahoj. Napadlo mě, jestli to nechceš překládat na WATTPADU :)..? Jinak prolog je boží, tak doufám, že budeš v překládání pokračovat :3 :).

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, prolog je úžasný. Strašně moc se těším na pokračování. U knih série Horečka mám problém se od knížky odtrhnout, tak doufám,že budeš pokračovat v překladu. Mooc se těším a předem děkuju. :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, prolog mě úplně uchvátil. PROSÍM NEPŘESTÁVEJ PŘEKLÁDAT. Moc ráda bych si přečetla pokračování a je nás tady určitě mnohem víc, než si myslíš. Tak Tě znovu prosím, přelož nám Snovou horečku, ať se dozvíme, co se tam odehrává. Všichni jsme napnutí a rádi bychom se dozvěděli jak to bude s Mac, Barronsem a V´lanem. :)
Děkuju

Unknown řekl(a)...

Taky moc prosím jen ten prolog sem přečetla jedním dechem!!!